Skip to main content

Water Recreatie Maatschappij

Wilt u op een unieke, actieve manier Nederland ontdekken? Wat biedt zich beter aan dan gebruik te maken van het uitgebreide waterwegennet en de prachtige fietspaden? Op unieke wijze combineren wij fietsen en varen tot een indrukwekkende fiets-vaar-vakantie.

WRM Groep (Water Recreatie Maatschappij) is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de exploitatie van motorpassagiersschepen met aan boord hotelaccommodatie.

Onze schepen doen verschillende authentieke steden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Via onze partner Cycletours  worden de schepen ingezet voor fiets/vaarvakanties op verschillende routes.

Neem een kijkje op onze site en u zult nader kennis maken met ons en onze schepen en wellicht uitvinden wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u vragen heeft, staan wij graag tot uw beschikking.

Vacatures

In 2023 vaart onze vloot weer voor een groot aanbod fiets-vaarvakanties met 6 hotelschepen. Onze internationale gasten ontdekken Nederland vanaf het water en de fiets. Jij kunt dit mede mogelijk maken. Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord. Wij zoeken nog schippers, koks en assistenten.

Schipper

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Kok

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en zelfstandig werkende koks die het een uitdaging vinden om onze buitenlandse gasten te verwennen met de heerlijkste maaltijden.

Assistent

Als assistent ben je onderdeel van de bemanning en assisteer je zowel de schipper als de kok/chef aan boord. Vakantiewerkers zijn ook welkom.
Bekijk alle vacatures