Skip to main content

Vacatures op onze schepen

In april 2024 gaat onze vloot weer varen voor een groot aanbod fiets-vaarvakanties met 6 hotelschepen. Onze internationale gasten ontdekken Nederland vanaf het water en de fiets. Jij kunt dit mede mogelijk maken. Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord. Wij zoeken nog schippers, koks en assistenten.

Bekijk de vacatures

Een klein hecht team

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers, koks en assistenten voor onze fiets-vaarvakanties voor buitenlandse toeristen door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Samen met de fietsgids zet je in een klein team van 3 of 4 personen net dat stapje extra, zodat onze gasten het meest ultieme vakantiegevoel kunnen beleven.

Onze vacatures

Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord.

Schipper

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Gepensioneerde schippers zijn ook welkom.

Naar vacature

Kok

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en zelfstandig werkende koks die het een uitdaging vinden om onze buitenlandse gasten te verwennen met de heerlijkste maaltijden.

Naar vacature

Assistent

Als assistent ben je onderdeel van de bemanning en assisteer je zowel de schipper als de kok/chef aan boord. Je hebt zowel een huishoudelijke als een nautische taak. Vakantiewerkers zijn ook welkom.

Naar vacature

Prettig werken op het water

Laat onze gasten het meest ultieme vakantie gevoel beleven tijdens onze fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Vanaf de fiets en het water ontdekken ze Europa op een unieke en onvergetelijke manier.
Wil jij hier onderdeel vanuit maken?

Meer weten?

Wie geïnteresseerd is in deze vacatures kan een mail sturen naar HRM@wrm-groep.nl of ons telefonisch benaderen onder telefoonnummer 020 5218484 t.a.v. Ingrid Witmer.

Neem contact op!