Skip to main content

Fiets-vaarvakanties

Fiets-vaarvakanties in Europa zijn waarschijnlijk de meest ontspannen fietsreizen. Terwijl u overdag heerlijk aan het fietsen bent, vaart het schip, uw varende hotel, naar de volgende etappeplaats. In de ochtend geniet u van het ontbijt, maakt u uw lunchpakket en stapt u onbezorgd op de fiets. In de middag als u aankomt, staat er koffie en thee klaar aan boord. Geen gesleep met bagage, niet iedere dag uw tas in- en uitpakken en aan een nieuw hotel of camping wennen.

Bekijk de mogelijkheden

Vind de ideale fiets-vaar vakantie bij Cycletours!

Onze fiets-vaarvakanties in Europa worden uitgevoerd door Cycletours, opgericht in 1981. U kunt kiezen uit fietsreizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk op één van onze hotelschepen.

Fiets-vaar in Nederland

Ontdek de opties op Cycletours.nl

Fiet-vaar in België

Ontdek de opties op Cycletours.nl

Fiets-vaar in Frankrijk

Ontdek de opties op Cycletours.nl

Fiets-vaar in Duitsland

Ontdek de opties op Cycletours.nl

De mooiste fietsroutes

Onze zorgvuldig geselecteerde routes leiden u langs de mooiste plekjes. De  dagelijkse afstand is ongeveer 45 kilometer. De meeste deelnemers rijden het liefst in groepsverband, maar u kunt ook individueel fietsen.

Goede (e-)huurfietsen of eigen fiets

Alle vrijheid om uw eigen dag in te delen

Routebeschrijving of GPS-track

Meefietsende reisleider
Lees verder...

Het team, gastvrijheid staat voorop

De kapitein/schipper, de kok en bij de begeleide reizen ook uw reisleider, heten u van harte welkom. Ze zijn speciaal op deze reizen voorbereid en zorgen voor een goede en veilige gang van zaken, goede maaltijden en een vriendelijke, aangename sfeer. Ook tijdens en na het fietsen en varen geven zij u veel interessante informatie.