Skip to main content

Anna Antal

De Anna Antal is een voormalig binnenvaartschip dat in de jaren 1994/1995 is omgebouwd tot passagiersschip voor fiets-vaar vakanties. In 2013 heeft het een complete renovatie ondergaan. De Anna Antal vaart exclusief voor Cycletours.

Anna Antal is een gezellig schip met een ruime salon die is uitgerust met een goede audio installatie en een TV. Buiten is een zonnedek met mooi uitzicht en ook ruimte voor het parkeren van de fietsen. De bemanning bestaat uit een schipper, een kok en een matroos/gastvrouw.

Hutindeling

De Anna Antal heeft 9 hutten.

  • 5x hut met twee separate bedden die tegen elkaar geplaatst kunnen worden.
  • 4x hut met stapelbed.
  • Iedere hut heeft een eigen aparte badkamer/toilet.
  • Haardrogers zijn aan boord. De hutten hebben allemaal verwarming.

Personen: 18

Hutten: 9

Motorvermogen: 256 pk

Drinkwater: 16.000 L

Lengte: 38 m

Breedte: 6,0 m

Diepgang: 1,5 m

Hoogte: 4,6 m

Salon

De salon straalt een warme, moderne sfeer uit, waar in de avonden aan de knusse bar heerlijk geborreld kan worden. Verder bevindt zich in de salon een muziekinstallatie en tv.

Hutten

Het schip biedt ruimte aan maximaal 18 overnachtende passagiers welke verdeeld kunnen worden over 5 x 2-persoons ruime hutten met lage bedden en 4 x 2-persoons hutten met stapelbedden. Tevens heeft elke hut een eigen douche, wasbak, toilet en centrale verwarming.

Anna Antal

De Anna Antal vaart in Nederland en België van april tot half oktober voor Cycletours fietsvakanties. U kunt inboeken op een afvaart of het hele schip charteren. Van oktober t/m maart is de Wending te boeken als hotelschip op locatie Hotelschip op locatie.

Vacatures

In 2023 vaart onze vloot weer voor een groot aanbod fiets-vaarvakanties met 6 hotelschepen. Onze internationale gasten ontdekken Nederland vanaf het water en de fiets. Jij kunt dit mede mogelijk maken. Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord. Wij zoeken nog schippers, koks en assistenten.

Schipper

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Kok

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en zelfstandig werkende koks die het een uitdaging vinden om onze buitenlandse gasten te verwennen met de heerlijkste maaltijden.

Assistent

Als assistent ben je onderdeel van de bemanning en assisteer je zowel de schipper als de kok/chef aan boord. Vakantiewerkers zijn ook welkom.
Bekijk alle vacatures