Skip to main content

Liza Marleen

Het luxe passagiersschip de Liza Marleen is in 1997/1998 speciaal gebouwd op de romp van een voormalige zeegaande vrachtvaarder. Dit grote schip is uitstekend geschikt voor tochten op de grotere waterwegen zoals het IJsselmeer en de Waddenzee, maar kan ook uitstekend uit de voeten op de kleinere binnenwateren in Nederland en België.

De smaakvol ingerichte salon is uitgerust met een goede audio installatie en een TV met video mogelijkheden. Boven de salon en achter de stuurhut is een zonnedek waar het na het fietsen goed toeven is. De bemanning bestaat uit een schipper, een kok en een matroos/gastvrouw. Het schip is in 2016 geheel gerenoveerd.

Hutindeling

  • 10 ruime en comfortabele tweepersoons hutten met separate bedden die tegen elkaar geplaatst kunnen worden.
  • Twee van deze hutten zijn zo ruim dat er twee bedden of kinderbedden bijgeplaatst kan worden.
  • Iedere hut heeft een eigen aparte badkamer/toilet welke voorzien is van een haardroger en zeep.
  • De hutten hebben allemaal verwarming en airconditioning.

Personen: 20- 22

Hutten: 10

Motorvermogen: 300 pk

Drinkwater: 14.000 L

Lengte: 38 m

Breedte: 6,6 m

Diepgang: 1,8 m

Hoogte: 5,90 m

Salon

De ruime salon is uitgerust gezellige zithoek, toilet, bar, ijsmachine, koffieapparaat en watermachine.

Hutten

  • 8 x 2-persoonshutten
  • 2 x 3-persoonshutten
  • airconditioning
  • iedere hut heeft een eigen aparte badkamer/toilet welke voorzien is van een haardroger en zeep.

Liza Marleen

De Liza Marleen vaart in Nederland en België van april tot half oktober voor Cycletours fietsvakanties. U kunt inboeken op een afvaart of het hele schip charteren. Van oktober t/m maart is de Liza Marleen te boeken als hotelschip in Amsterdam op loopafstand van het Centraal Station.

Vacatures

In 2023 vaart onze vloot weer voor een groot aanbod fiets-vaarvakanties met 6 hotelschepen. Onze internationale gasten ontdekken Nederland vanaf het water en de fiets. Jij kunt dit mede mogelijk maken. Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord. Wij zoeken nog schippers, koks en assistenten.

Schipper

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Kok

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Assistent

Als assistent ben je onderdeel van de bemanning en assisteer je zowel de schipper als de kok/chef aan boord. Vakantiewerkers zijn ook welkom.
Bekijk alle vacatures