Skip to main content

Sailing Home

Het schip Sailing Home begon met fiets-vaar cruises in 2001. Het is speciaal gebouwd door Cycletours voor fiets-vaarvakanties in Nederland, België, en Duitsland. Dit fraaie schip kan 26 passagiers herbergen.

Dit fraaie schip kan 26 passagiers herbergen. Het interieur van de salon en bar is van een luxe uitvoering met veel comfort. De Sailing Home heeft twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping vindt u naast de salon en bar ook het zonnedek. De bemanning bestaat uit een schipper, een kok, een matroos en een gastvrouw/man.

Hutindeling

  • De Sailing Home heeft 13 ruime en comfortabele tweepersoons hutten met separate bedden die desgewenst tegen elkaar geplaatst kunnen worden.
  • Iedere hut heeft een eigen aparte badkamer/toilet welke voorzien is van een haardroger, zeep, shampoo, douchegel en bodylotion.
  • De hutten hebben allemaal verwarming en airconditioning.
  • De hutten worden dagelijks schoongemaakt.

Personen: 26

Hutten: 13

Motorvermogen: 310 pk

Drinkwater: 25.000 L

Lengte: 44,99 m

Breedte: 6,53 m

Diepgang: 1 m

Hoogte: 5 m

Salon

De salon is zeer comfortabel en smaakvol ingericht. Het interieur heeft een luxe, moderne en warme uitstraling met een ontspannen sfeer. De comfortabele leren fauteuils en de gezellige bar kunnen voor de nodige ontspanning zorgen. Tevens is audio apparatuur en TV aanwezig.

Hutten

Aan boord zijn 13 ruime 2-persoons hutten. Alle hutten zijn voorzien van 2 luxe 1 persoons beneden bedden, die naast elkaar geplaatst kunnen worden. Verder beschikken de hutten over een eigen douche met toilet en wasbak, verwarming en airco.

Sailing Home

De Sailing Home vaart in Nederland en België van april tot half oktober voor Cycletours fietsvakanties. U kunt inboeken op een afvaart of het hele schip charteren. Van oktober t/m maart is de Sailing Home te boeken als hotelschip in Amsterdam op loopafstand van het Centraal Station.

Vacatures

In 2023 vaart onze vloot weer voor een groot aanbod fiets-vaarvakanties met 6 hotelschepen. Onze internationale gasten ontdekken Nederland vanaf het water en de fiets. Jij kunt dit mede mogelijk maken. Er zijn nog verschillende vacatures voor functies aan boord. Wij zoeken nog schippers, koks en assistenten.

Schipper

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en organisatorisch sterke schippers voor onze fiets-vaarvakanties door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Kok

Wij zijn op zoek naar gastvrije, collegiale en zelfstandig werkende koks die het een uitdaging vinden om onze buitenlandse gasten te verwennen met de heerlijkste maaltijden.

Assistent

Als assistent ben je onderdeel van de bemanning en assisteer je zowel de schipper als de kok/chef aan boord. Vakantiewerkers zijn ook welkom.
Bekijk alle vacatures